Before Family Guy I was Not Aware That the Bird is the Word

ack vad sant ...

min favorit grupp på fb. och ja. jag. känner. mig. cool. för. att . jag . skrev. en. förkortning.

hello funny cat hat

vem sa att jag inte kunde rimma?

erkänn


ganska häftig hund

whatahell

om ni scrollar lite längre ner i vår blogg hittar ni detta inlägg. och jag tror att ni ställer samma fråga som jag.. vad snackar hon om?!?! vaddå "komma på ett bättre inlägg". mjao, säger jag saker i sömnen? säger jag saker när jag är vaken?!

Om ni inte visste detta, är jag och sofia speciella. speciella på ett speciellt sätt. ibland mer speciell än den andra speciella sättet som är speciellt. ibland mindre speciell än speciell på speciellt sätt.

HÄNGDE NI MED DÄR?! HUH? (huh menas med ett litet hUhh, liksom "va" men mer huh på ett speciellt sätt, inte på deta speciella sättet men på det speciella sättet att vara speciell..)

 

puss


chacha bloggen!

haha hej bloggen :)

omg

fick nyss en BRILLIANT ide på hur nästa header ska se ut! yähyähyähyähyähyähyähyäh ohohohohoh nanananaana osv.
jak tyker om att eta myrer

vi på sofiaochcoshow lovade cami sjufreakin inlägg idag

så ....
hej cami!

mhhhmm

väntar fortfarande på svar från dig sofia lilla. mina dudes håller med mig, eller hur damer?

CHALLENGE ACCEPTED

sofia utmanade mig att komma med ett bättre inlägg än hennes förra ... ha! det kommer inte bli så svårt om man säger så, och ja, jag säger exakt det!
och om jag får fråga mig, varför började du bli en liten jobbig cheerlead (hoppas det stavas så, och nej jag orkar ej med att du kommer vara värsta perfektionisten (stavning) och rätta till det)
jag tror faktiskt också att våra läsare (hela 8 pers inklusive mig o sofia) fattar att vi heter sofia, så du behöver inte vara mer pain in the ass än vad du redan är.
där. där fick du ett smakprov sofia lilla.
så jag säger bara en sak, med hjälp av min goda vän Barney:
internet laggar men här är länken (kolla på den smartass)




YOU ARE GOING DOWN BIATCH
'YOU ARE GOING DOWN BIATCH

chacha bitchezzzzzz

Hejhejhej!!!!!!!!1

har ni det bra? DET HAR JAG! ge mig ett s (s!) gemig ett o (o!) ge mig ett f (f!) ge mig ett i (i!) ge mig ett a (a!) VAD BLIR DET??!?!??!?! SOFIA!!!!!

glömde bort meningen med detta inlägg... its to late to apoligize

honey, i'm home

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

WHATTA



kollakollakollakollakollakollakollakollakollakollakollakollakollakollakollllaaaaaaaa

nej nu glömde jag bort vad jag skulle säga...

planer

om jag en dag kommer bli tillsammans med mr. justin bieber, vill jag att alla ska veta att det kommer vara jag som dumpar. sen kommer jag bli den "som dumpade justin bieber" och då kommer jag äntligen bli cool!

eller..jag kommer ju en dag bli tillsammans också med ulrik my love of my life. medans jag håller på kan jag ju rabbla upp en massa killar som orlando bloom,  paul anka, borat osv....

men min relation med kaktus kommer alltid vara förevigt<3

real shit



OUUFF, smygreklam!

gott folk, räddningen är tillbaka

gott folk, räddningen är tillbaka.!!!!!!!!1 men kommer ej skriva mera på minst en vecka sorryyy yoooooo sofia 1 in tha haaus.

1. jag vet att jag skrev typ samma rubriki med mm typ för några månader sen (om ni kom i ihåg det är ni stalkers ) men eftersom rubriken är fööööör kul så skrev jag det igen. hi-hi-hi. precis. det gjorde jag. DEAL WITH IT BIATCHES oj förlåt det var taskigt DEA ... äsch skit i det.

2. varför säger man gott folk`??!! är folket gott eller något???????? vavavavvaava

3. som jag brukar säga till sofia 2, ta det ej personligt.

jaa ... ville bara säga hej.

hej.

ooooch ... så förstod jag inte riktigt det där med nyårslöftena, kan du kanske ta om det igen, fast så att faktiskt människor förstår?? tack.

SAKNAR DIG SOFIA! HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA (INTERNSKÄMT)


nyårslöften

Nu har jag bestämt lite nyårslöften för sofia som hon ska göra för mig, och hon ska göra samma åt mig (det roliga är att hon kommer få en liten surprice när hon kommer hem!!!!). så detta är nyårslöften till sofia1 från sofia2
- varje gång du ser en pinving buga, oavsett vem du är med och vad du gör.
- kolla mycket på familyguy sen upprepa skämten så att jag inte fattar

sååå.. game on bitch.

jag vägrar...

jag tänker fanimig inte säga gott nytt år till er bloggläsare, ni har varit stygga!!!!

ville också säga att jag saknar ett antal kompisar ganska mycket, t.o.m. sofia!

RSS 2.0